Gość Gotrek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Witam, od pewnego czasu pojawiły się męczące stuki w okolicach tylnej prawej szyby. Słyszalne są jedynie przy postoju kiedy drgania pojazdu są większe, oczywiście wciśnięcie gazu powoduje, że znikają. Żadnych jednak luzów nie potrafiłem zidentyfikować i nie wiem co to może być. Plastiki trzymają, szyba też. Pomóżcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotlet Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No.1 Mi stukala klamra pasów zamocowana w zapince, bądź graty w tylnej kieszonce No.2 Przewiez pierwszego lepszego przechodnia i niech nasluchuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ech te plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tusiek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 :diabel2: a mi stukala rejestracja:) wiec silikon pomogl:) polecam:) a co do reszty to stukac ci moze wszystko... wiec nasluchuj dalej:P no i chcialem zapytac ile za lakierowanie takiego autka?? bo ja mam ochote:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gotrek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Mój ma oryginalny niebieski metallic, na zdjęciu dobrze wygląda bo po myciu i nocnym świetle Stuka klamra od pasa tylnego, jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Mój ma oryginalny niebieski metallic, na zdjęciu dobrze wygląda bo po myciu i nocnym świetle Stuka klamra od pasa tylnego, jednak Też często u mnie ma miejsce taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.