Gość eNcoM Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 kontrolka świeci się po przekręceniu kluczyka po zapaleniu gaśnie TAK MA BYĆ czy mam zlaćwodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mas444 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 kontrolka świeci się po przekręceniu kluczyka po zapaleniu gaśnie TAK MA BYĆ czy mam zlaćwodę Masz wylac wode z puszki filtra powietrza Hehe, dowcipniś Tak ma być. jakby się zapaliła w czasie jazdy, to musisz zlać wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Mimo wszystko proponuję w okresie zimowym nie czekać aż się zapali tylko zlewać co jakiś czas... zapobiegnie to niemiłej niespodziance po nocnych mrozach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ja też tak mam, zanim zapale to się świeci kontrolka od wody w filtrze, ale jak odpalę to znika, ale to normalne, bo odkręcałem to nie było żadnej wody. Co innego jak by nawet na odpalonym się świeciła, to koniecznie zlać wodę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTI Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jak odkrecisz to pompuj:P cos musi leciec chyba ze nie masz wogóle ropy Dodano: Sob 10 Lis, 2007 20:11 Tylko w pierwszej kolejnosci woda a pózniej to juz czysta ropa. A propo kontrolki kazda pali sie na wlaczonym zapłonie a na nieuruchomionym silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.