Gość madoox Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja z zapytaniem. Jakie firmy poza valeo robiły lampy jako oryginał do n16? Otóż, mam valeo ale w jednej pękły mi zaczepy i kupiłem na allegro 2 szt używki z zapewnieniem że mają mi przyjśc oryginały bo innych nie chcę-tak sie umówiłem ze sprzedającym.. No i przyszły używane TYC. Z mojej wiedzy wynika ze to zamiennik więc co mógłbym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemmist Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja z zapytaniem. Jakie firmy poza valeo robiły lampy jako oryginał do n16? Otóż, mam valeo ale w jednej pękły mi zaczepy i kupiłem na allegro 2 szt używki z zapewnieniem że mają mi przyjśc oryginały bo innych nie chcę-tak sie umówiłem ze sprzedającym.. No i przyszły używane TYC. Z mojej wiedzy wynika ze to zamiennik więc co mógłbym zrobić? TYC robi tylko i wyłącznie zamienniki i do tego marne jakościowo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madoox Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja z zapytaniem. Jakie firmy poza valeo robiły lampy jako oryginał do n16? Otóż, mam valeo ale w jednej pękły mi zaczepy i kupiłem na allegro 2 szt używki z zapewnieniem że mają mi przyjśc oryginały bo innych nie chcę-tak sie umówiłem ze sprzedającym.. No i przyszły używane TYC. Z mojej wiedzy wynika ze to zamiennik więc co mógłbym zrobić? TYC robi tylko i wyłącznie zamienniki i do tego marne jakościowo :/ No właśnie tak myślałem, więc pozostaje mi tylko dymić do kolesia o zwrot kasy i oddać mu te lampy:(. [ Dodano: Pią 09 Lis, 2007 17:30 ] Już odesłąłem, gośc odda pieniądze, znaczy jest ok.)) I kupiłem se lewą jedną ale oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.