Gość monk00 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 WITAM. CZY W STACJI DIAGNOSTYCZNEJ ZABEZPIECZAJĄ AUTO OD DOŁY NA ZIMĘ. ILE MOŻE TO KOSZTOWAĆ? DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 w stacji diagnostycznej raczej nie, koszt jaki firmy niektore spiewaja za osobowke 700-900zl (ale przy mniejszym aucie bedzie pewnie taniej), czas zabezpieczania auta to 3 dni. (latem 2 dni bo jest cieplej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monk00 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 DZIĘKI . ALE CHYBA WOLĘ SAM NA KANALE POKOMBINOWAĆ ALE DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uciu Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ja za konserwacje całego podwozia, progow od wewnątrz, tylnej klapy od wewnątrz i błotników zapłaciłem 370zł w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt28 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam Monk, dlaczego krzyczysz?! A wracajac do tematu. W zaleznosci od warsztatu, mozesz zaplacic od 300 do 1000 zl. W kazdym przypadku jednak musisz sie liczyc z tym, ze troche to potrwa (minimum 2 dni). Kiedys, (bardzo dawno temu) tez robilem konserwacje sam, lecz naklad sil i kosztow jest niewspolmierny do efektow. Jezeli jednak decydujesz sie robic to sam, pamietaj aby dokladnie umyc podwozie, pozwol mu rowniez wyschnac zanim zabierzesz sie do wlasciwej konserwacji. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie przestrzeganie tych czynnosci moze zniweczyc efekt twojej kilkudniowej, ciezkiej pracy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaSsGrU Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ja proponuje kupic baranka koszt jednej puszki jakies 20 zl do micry wystarczą dwie puchy zeby uzyc tego ustrojstwa potrzebny jest pistolet ala ropownik z długim smokiem no i oczywiscie kompresor jeszcze folia malarska zeby np wydechu kulek i innych czesci nie zamalowac naklada sie bardzo prosto efekt naprawde wpor :one: zo. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monk00 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Dobra już nie krzyczę? Dzięki wszystkim za zainteresowanie . Na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.