Gość notek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Jak w temacie - w ASO jest za 96 zł (chodzi o pióro a nie cały mechanizm) i to jeszcze... na zamówienie. Na allegro nie ma, wycieraczka wygląda dość dziwnie i chyba nie jest uniwersalna, od Micry wg wstępnych informacji (z ASO) też nie pasuje. Gdzie mogę kupić takową, bo po półtora roku chętnie bym zmienił na nową? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggago Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 jeżeli masz zwykłe piura ro kup samą gumke i przełuż , a jeżeli masz silikona to niestety musisz poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Rozumiem, ale nie preferuję tego sposobu: z przodu mam BoschAeroTwin, a z gumkami i tanimi wycieraczkami mam własne doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz53 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam Od czasu jak kupiłem wycieraczki Bosha, które sztywniały na mrozie i przeraźliwie skrobały, a poprzednio ze świec Bosha wykruszyła mi się porcelanka, w życiu nic więcej Bosha nie kupię. Za namową Forumowiczów kupuję tanie wycieraczki (5 zł za szt), które są znakomite, spokojnie na pół roku starczają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Są uniwersalne tutaj ale wyglądają trochę jak z malacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Ale to wyraźnie bez sensu rozwiązanie: nie dość, że oszczędność znikoma, to jeszcze wygląd będzie wysoce... durny. :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 uściślijmy będzie trącił FSM :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Przepytałem wszystkich na allegro, byłem w InterCarsie, wykonałem parę innych telefonów i wniosek jest jeden: - wycieraczka na tył dostępna jest TYLKO jako część oryginalna. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.