Gość ukaszek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Witam! Chcialem zapytac od czego moze byc taki malutki zbiorniczek pod macha obok zbiorniczka z plynem hamulcowym (jesli to z plynem hamulcowym... ), tak blizej srodka...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Nie chodzi Ci czasem o filtr paliwa :?: -> http://motocom.pl/nissan/micra_1200/filtr_....html#product-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ukaszek Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Hehe najprawdopodobniej :-) bo do czynienia mialem tylko z filtrem w malczaq a myslalem ze to jakis zbiornik :-P ale ze mnie loozer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ale ze mnie loozer A myślisz, że jak kupiłem moja K10 to od razu wiedziałem co to jest??? Na szczęście istnieje to Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.