Gość tommalla Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witam jestem nowym posiadaczem 3-drzwiowego nissana sunny 1.4 16v (N14 z tego co się zorientowałem przeglądając forum) jako laik mam do was kilka pytań !. Mam lekko opuszczone drzwi od strony pasażera, przez co trzeba je mocniej zamykać aby się domkły. Moglibyście mi powiedzieć jak je wyregulować aby były prawidłowo?? 2 Drugie pytanie związane jest z lusterkami zewnętrznymi. Mam pęknięty wkład od lewego lusterka i ostatnio przeglądając allegro trafiłem na coś takiego http://moto.allegro.pl/item268476771_luste..._kpl_f_vat.html i moje pytanie. Czy nadają się one do mojego modelu samochodu, lub czy byłby jakiś sposób aby je zamontować?? z góry wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danson27 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Pierwsza rzecz co do lusterka to porównaj odległości miedzy śrubami ze swoimi nauczylem sie tego po zakupie oryginału do mojego sunny pasowaly tylko 2 śruby niby ok ale przy jeździe powyżej 100 na godzinę w kabinie był huragan. Co do opuszczenia drzwi użyj wyszukiwarki Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość buli27 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Witamy wśród nissanmaniakow [ Dodano: Wto 13 Lis, 2007 23:37 ] Porpostu wyreguluj zawias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cerber Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Najpierw sprawdz czy opuszczenie się drzwi nie jest wynikiem luzów na zawiasach. W takim przypadku regulacja nic nie pomorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wuuf Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 głupie może pytanie : D ale chciał bym się zapytać z jakich żarówek korzystacie w swoich sunnych, jakie polecacie a jakie odradzacie .... pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.