Gość sebol161 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 witam mam takie pytanie jaka przyczyna moze byc tego dlaczego nie działa wskaznik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matej Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ntrolka+rezerwy ten temat dotyczy k11 ale może się przyda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebol161 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Tylko ze mi wogle wskazówka nie chce isc do góry, aha jeszcze jedno pytanko czy te micry posiadaja lampke rezerwy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matej Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 k10 chyba takiej kontrolki nie mają..tu masz o tym więcej napisane http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ghlight=rezerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebol161 Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 dzieki bardzo juz cos wiem ale nadal nie wiem jak mam zrobic ten wskaznik [ Dodano: Sro 14 Lis, 2007 22:45 ] dzieki bardzo juz cos wiem o rezerwie ale nadal nie wiem jak mam zrobic ten wskaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matej Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 cytat"rozbierz wskaźnik i tam jest taka cienka jak włos sprężynka ... przylutowana jednym końcem do wskazówki a drugim do śrubeczki od regulacji jej postoju w spoczynku. Trzeba zobaczyć czy nie pękła lub nie poplątała się sprężynka" jeśli to nie to to sprawdź pływak w baku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 i sprawdż czy masz wszędzie na kablach przejście. Głównie masy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek__dg Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 w K10 niema rezerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebol161 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 jednak wszystko gra po prostu mialem tak malo benzyny ze nic sie nie podnosilo z gory wam szystkim dzikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 witam mam takie pytanie jaka przyczyna moze byc tego dlaczego nie działa wskaznik paliwa Tylko ze mi wogle wskazówka nie chce isc do góry dzieki bardzo juz cos wiem ale nadal nie wiem jak mam zrobic ten wskaznik jednak wszystko gra po prostu mialem tak malo benzyny ze nic sie nie podnosilo z gory sebol no wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi