Gość rataje107 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 [K10] Mam pytanko odnosnie korka do oleju.Czy wie ktos moze jaki korek bedzie pasowal lub gdzie takie korki moge nabyc?! Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franc821 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Nigdzie tego nie dostaniesz i "Czesio" już nigdzie nie pojedzie :evilbat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 allegro, albo szroty. pewnie w aso tez mogli by za "symgoliczna kwote" zamowic :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 z tym że z allegro i ze szrotów też bedzie mega twardy a w aso bedąmieli nowy z tym że kosztuje ponad 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Szukaj korka z tego co pamietam od Daihatsu Charade Z tego co wiem tez podchodzi a koszt nowki sztuki to ok 40 zeta pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość djrafix Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A ja szukam do K11 94r. linki do prędkościomierza. Czy wie ktoś gdzie nie drogo nabyć ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek__dg Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 spokojnie na szrocie na bank cos dostaniesz bez problemu tez mialem problem ale z korkiem do chlodnicy poszlem na szrot i kupilem za grosze :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rataje107 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Wielkie dzięki za pomoc. Ps. korek kupiłem na szrocie za grosze.Pozdro. :064: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawina Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 z tym że z allegro i ze szrotów też bedzie mega twardy a w aso bedąmieli nowy z tym że kosztuje ponad 100zł chyba jaja sobie robisz... ja kupowalem w ASO i musialem czekac bo go zamawiali, bo w magazynach w polsce nie bylo i zaplacilem ~50zl... i powiem wam... WARTO... tyle ile sie z tym kiedys musialem silowac przy uzyciu roznych srubokretow... podwazanie nozem itd... a teraz dwoma palcami pyk i moge oleju dolac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 może troche przesadziłem ale cośtak mi sięo uszy obiło że tyle kosztu :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi