Gość Hooligan. Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Mam pytanie - wg wielu katalogów z częściami do micry k11 pierwszych serii idą analogiczne piasty tylne jak do k10 - pytam, bo mogę kupić za grosze piasty w super stanie z rozbiórki tylnej zawiechy k11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniula1 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 w k10 tylnie piasty masz razem z bębnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Hooligan. założyłeś już jeden temat dotyczący tylnych piast...po co ten kolejny :?: -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...ht=tylne+piasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hooligan. Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Zreszta wtedy nie uzyskałem odpowiedzi - wtedy pytałem, czy bębny do 88 r. pasują do nowszych k10, teraz zapytałem, czy piasty do k11 pasują do k10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.