Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ciśnienie w zimówkach

eszi

Rekomendowane odpowiedzi

ps. Marceli masz moim zdaniem najsliczniejszy kolorek p10tki

czy to AH3G? sliczny naprawde

Hehe,no dzieki dzieki jesli tak sie podoba :) tak to jest AH3G ;) mnie tez sie podoba tylko szkoda ze zderzaki są czarne...ale moze na wiosnę...kto wie.. :) No a swoja droga ale masz oko :diabel2: zeby na oko wypatrzec symbol lakieru z tych małych fotek,siakis specjalista z Ciebie czy co??

Pozdrawiam ;)

hehe,

to taka tajemnica :sylwester: :sylwester: :sylwester:

nie no tez mam ;] identyczny :D:D:D:D

a czarne plastyyki mi sie podobaja, hehe ja mam wersje jubille czy jakos tak juz dokladnie nie pamietam bo polakierowac klape musialem:-)

Panowie widzę że urządziliście sobie prywate na moim poście :kosci: :kosci: :kosci: Co do tematu, chodzi mi o to czy to samo ciśnienie odnosi się do letnich i zimowych.

Tak, to jest to samo ciśnienie. Wynika to z tego, że nie jest ważne, jakie masz opony, tylko ile waży auto ;). Z tego sameg zresztą powodu podawane jest ciśnienie dla auta tylko z kierowcą i całkowicie napakowanego.

A może ktoś bardzo uprzejmy, zamiast dobrych rad, które drzwi otworzyć, wklepie ile trzeba pompować? Mnie interesuje WP 11 2,0TD. Otwieranie drzwi, klapki wlewu paliwa, klapy bagażnika, maski i innych otwieralnych rzeczy nic nie daje - nie mam żadnej naklejki! Uprzejmemu z góry dziękuję, komentatorów proszę o przejście do innych wątków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...