Gość Neotick Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam mam pytanie od jakiegoś czasu nie świeci mi się kontrolka ABS, wogóle nawet jak mam włączone auto. Podejrzewam że to może jakiś bezpiecznik padł ale mam problem bo nie wiem dokładnie który. Jakby ktoś miał jakiś schemat to bardzo bym prosił lub ewentualnie wytłumaczyć mi który to. Dzięki:p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 moze zaroweczka sie przepalila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ildarchan Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No przecierz tam na klapce z tyłu jest podane który bezpiecznik do czego. Jak nie masz to ci wysle jakis scan czy fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Neotick Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 niestety nie mam schematów ale juz dostałem od kumpla, dzięki za chęci w pomocy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.