Gość Camela Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam, Jak wyglada sparawa bagaznika w Maximie przed 2000 i modelu od 2000? To jest limuzyna, więc wolę sie zapytać: czy można zlozyc siedzenia z tylu, zeby przewiezc cos dlugiego? jaka duza jest dziura pomiedzy bagaznikiem a kabina? W mojej almerze '96(sedan) mozna zlozyc siedzenia, ale dziura jest niezbyt duza, jestem ciekawy jak to tu wyglada. Szukalem na aukcjach i galeriach, ale znalazlem tylko zdjecia z zewnatrz i w srodku. Jedno bylo zdjeciem bagaznika, ale na zlosc facet mial butle gazowa w srodku i akurat zaslaniala widok :-/ Moze ktos ma jakies zdjecie bagaznika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 2002 maxi to ma taka niezbyt duza dziura pozlozeniu tylnich siedzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 zalezy jaka wersje kupisz. w mojej gle siedzenie sie nei sklada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Z tego co wiem to w rocznikach 95-00 (IV generacja) sie nie sklada, pewnie w innych tez nie. To w koncu limuzyna, nie wozi sie tym mebli (z zalozenia) Zawsze siedzenie mozna wykrecic ale to zajmuje duzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 W A33 jest tak jak Wojtek pokazal, przy czym jesli masz pelno wymiarowa zapasowke (17 calowa) to podloga jest wyzej niz na zdjeciu. Co do otworu to nie ma tragedii :] dwie osoby spaly na boku pol nocy z nogami w bagazniku wiec da sie przezyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.