Gość ggago Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Mam pytanie gdzie może być umieszczony sterownik centralnego zamka w p-10 otwieranie mam z kluczyka ale chciałem przerobić na pilota mam nową centralke lecz nie moge znalażć tej starej może ktoś sie orientuje gdzie może ona być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VILQ Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Wystarczy poszukac http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=407982 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ggago Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 z ttym sterownikiem to nie tak łatwoale znalazłem w prawym przednim słupku za modułem komputera sterującego . Jak nie odkręcisz komputera to nie zobaczysz. Dzięki za natchnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.