Gość Witek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam ponownie chciałbym kupić sportowy tłumik do micry. Jednak nie wiem jaki mam wybrać czy musi mieć jakąś homologacje??? I co trzeba jeszcze wiedzieć przy zakupie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 wazne zeby nie byl za glosny - to przeglad przejdzie bez problemu ja polecam tlumiki Upgrade'a dobrze wykonane, nie za glosne a model revolver wypelnia w micrze cala ta wielka jape w zderzaku :diabel2: http://tuningo.net/index.php?11&backPI...p;tt_products=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ok wielkie dzięki tylko że ja mam micre 2001 po lifcie i nie mam ,,japy'' w zderzaku ale wytnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 firma naprawde niezla, osobiscie mam juz 2 tlumik w 2 aucie tej firmy i jest good :diabel: nawet nie wiedzialem ze te nowsze micrusy nie mialy tak wycietych zderzakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A no nie mają. Mój ma wydech skierowany na dół ale mam już lekko uszkodzony tłumik i wydaje dziwny odgłos więc postanowiłem kupić inny żeby dźwięk był bardziej rasowy :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimonWarka Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 coyot, a mógłbyś zrobić jakąś fotkę tego tłumika, którego zaproponowałeś :?: Byłbym wdzięczny :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 http://psc.com.pl/sklep/product_info.php?c...products_id=113 Oto Foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A może to: -> http://www.tuningbaja.pl/product/2292.html Jak szaleć to szaleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimonWarka Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ha ha - wiadomo już dlaczego taka, a nie inna nazwa tego Szklarza Takie wydechy to tylko bajer estetyczny i poprawiający dźwiek/głos :?: Bo chyba w osiągach róznicy nie odczujemy - czy jednak się mylę :?: :!!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 SimonWarka, trudno powiedzieć, co z osiągami, ale przez wymiane samego wydechu nie doda ci to 20 koni zależy co ma w środku i z jaką prędkością są wyrzucane spaliny na zewnątrz przez tlumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 tlumik pasuje na styk ... minimalnie mi podcinali plastyk w zderzaku od wewnetrznej strony [jakies 5mm] zeby ladnie spasowac jak ktos bedzie chcial dzwiek to moge wyslac na maila filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimonWarka Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 simonwarka@sqtery.com - nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja też poprosze lt.waker@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A może to:-> http://www.tuningbaja.pl/product/2292.html Jak szaleć to szaleć... :D Ja bym się jednak bał, że na wolnym powietrzu z braku innych szyb pójdą te w aucie...Takie wydechy to tylko bajer estetyczny i poprawiający dźwiek/głos :?: Bo chyba w osiągach róznicy nie odczujemy Sam tłumik końcowy przy seryjnym wydechu z używanym katalizatorem, przerdzewiałymi osłonami wydechu, to tylko estetyka (no może pierwszy krok do zrobienia wydechu...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Po obejrzeniu filmika od kolegi coyota wybiore tłumik upgradea. Będzie to raczej model inny niż kolega deklarował ze względu na to że nie chce wycinać aż tak dużej dziury w zderzaku. Może Jakiś model caliber np: http://www.tuningo.net/index.php?11&ba...p;tt_products=9 dzięki za filmik coyot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l_home Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam czy ja moge poprosic o ten filmik ? l_home@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Po obejrzeniu filmika od kolegi coyota wybiore tłumik upgradea. Będzie to raczej model inny niż kolega deklarował ze względu na to że nie chce wycinać aż tak dużej dziury w zderzaku. Może Jakiś model caliber np:http://www.tuningo.net/in...1&tt_products=9 dzięki za filmik coyot spoko ... ;] tylko z tego co ja widze to ten tlumik co wybrales ma wieksza koncowke niz moj caliber ma 4,5" a u mnie jest 3,5" zebym nie musial kazdemu z osobna wysylac to wrzuce filmik na youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l_home Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Miałem TAKI wydech w lanosie załozony i byłem bardzo zadowolony a teraz micra i własnie tez szukam czegoś ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 odgrzebuje kotleta. ja tam zalozylem przelot + przelozyli mi koncoweczke tlumika by ulter coyot, ile placiles za wydech? masz kata wywalonego ? chcialbym tego posluchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tlumik + montaz + wyciecie kat = jakies 500 [sprawdz poczte] :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tlumik + montaz + wyciecie kat = jakies 500 czyli 500 minus ok.160 za katalizator= 340 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 coyot, myslalem ze bardziej pokrecisz micre bardziej chodzilo mi o cos takiego http://makurat.pl/ (ciekawy jestem opinii) wersja mp4 lepsza ale nagrywana telefonem wiec jakosc dzwieku bardzo srednia. zobaczy czy jakas ludzka wersja bedzie na aparacie filmow to cosik nagram :diabel2: ja tam mam rurke na flanszach zamiast katalizatora koszt 70zl, i przelot z zamontowaniem, wywaleniem flansz montazowych tlumika (bo pozniej sie urwaly i bylo pelne WRC :diabel2: :diabel2: ), przespawaniem, i przespawaniem koncowki 230zl czyli 300 (czysta ) hamowana byla na 5tym biegu od mniejwiecej 1000 obr prawie do odcinki, w tedy jeszcze byl mod, bez dolotu wiec sam wydech :fuckyou2: :diabel: :diabel2: :diabel2: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja tam mam rurke na flanszach zamiast katalizatora koszt 70zl szok...za co tyle kasy zapłaciłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tam jeszcze spawane bylo, a tak drogo taki zaklad :/ ale bylem tam dwa razy: Pierwszy i Ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fidel24 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam, przyłącze się do tematu, chciałbym zamontować w swojej Micrze K11 z 2000 roku, jakiś fajny tłumik końcowy, usiłuje znaleźć jakiś dedykowany ale niestety wybór jest praktycznie żaden. Dlatego prosiłbym o pomoc ,czy istnieje gotowy tłumik końcowy powiedzmy „sportowy”, który można bezproblemowo zamontować w Micrze bez skomplikowanych przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi