Gość axela szczecin Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 ja mam w swojej micrze sportowy tlumik sebringa pieknie brzmi, elegancko wyglada no i jakosciowo jest bardzo dobry z tego co sie orientuje...choc moge sie mylic... wyglada tak ...mam zdjecia jak wyglada na aucie ale nie chce mi sie zgrywac z telefonu... :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 eX, mam jeszcze inny filmik gdzie micrus sie kreci do odcinki ale ... zajmuje 30mb i nie byl na powietrzu tylko na parkingu w sklepie wiec dziwek troche inny ... Fidel24, niestety dedykowanych sportowych w polsce nie widzialem .. ale z uniwersalnymi nie ma wiekszych problemow z zamontowaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Fidel24 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam, czyli najlepiej dopasować jakiś uniwersalny, martwi mnie tylko czy uda mi się dopasować uchwyt z gumowym amartyzatorem, oraz co najgorsze połączyć tłumik środkowy z końcowym, pytam dlatego bo obawiam się, że w moim miasteczku nie ma warsztatu, który robi takie rzeczy i będe skazany na siebie...;-) Dlatego prosiłbym o jakieś sugestie jak koledzy mają to wykonane u siebie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 do uniwersalnego to zakladasz taka fajna obejmę i nie ma problemu ze spawaniem [z tego co kojarze to u mnie nie spawali ... ale musze to jeszcze obadac ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi