Gość ROKI Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Mam pytanie jakie glosniki polecacie do mojej Primery sedan, interesuja mnie 165mm i podlaczenie ich pod wzmacniacz O TAKI gra juz pod tym sub Alpine i teraz chce wykorzystac kolejne 2 kanaly Jesli mozna prosic o konkretne modele, ogranicza mnie kwota powiedzmy 200zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wald Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja bym proponował Hertz lub Helix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wowek_L Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ale chcesz to podlaczyc jako woofery? Czy zestaw odseparowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Raczej pewnie jako woofery, wiec bede malo oryginalny i polece woofer na gumie, najlepiej w technologi free air. Jak ma byc tanio i przyzwoicie to Lanzary niezle pompuja. Ma byc kickbasowo to lepiej DLS, Helix, Rainbow, Kicx... Ja bym nie montowal glosnikow na polce ;] kupil porzadny zestaw na przod i jego zasilil wzmakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja bym nie montowal glosnikow na polce ;] kupil porzadny zestaw na przod i jego zasilil wzmakiem. a mozesz rozszerzyc te mysl o jakim zestawie mowisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Zestaw odseparowany 16tka+tweeter. Zaleznie od budzetu, preferencji model i marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 DJSzmer, Czy Phonocar Seria PRO-TECH to jakis dobry wybor, do zamontowania w przednie dzwii??? Sa na allegro. Warto???? Pod wzmaka oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pod wzmaka oczywiscie, i to nawet spoko cena [ Dodano: Sro 12 Gru, 2007 22:25 ] jest stara i nowa seria, stara jest w normalnej cenie, a nowa jest za droga - nie oplaca sie, za jej cene mozna miec cos znacznie lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Glosniki zalicytowalem i wygralem cena 93zl z przesylka (jak za alphardy takze jestem zadowolony, zobaczymy jeszcze jak dotra do mnie, chociaz sprzedajacy zapewnial ze sa OK, a tu moje pytanko co potrzebuje zeby je zamontowac w przednie dzwi z tego co slyszalem sa tam 4x6, gdzie zakupie przejsciówke na 16cm??? Czy musze zdejmowac boczek?? Czy obejdzie sie bez tego, prosze o porady, wszelkie "zlote mysli" mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 niestety boczek do zdjecia niestety potrzebujesz dystans MDF Allegro.pl lub "radek100nx" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROKI Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 niestety boczek do zdjecianiestety potrzebujesz dystans MDF Nie takich odpowiedzi sie spodziewalem Dzieki za odpowiedz juz wiem wszystko :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi