Gość rycerek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam, zadaję standardowe pytanie ale w historii nie znalazłem konkretnych odpowiedzi, jakim olejem zalać moją Almerkę z 1997r dieselka z przebiegiem 200 000 km, dopiero co ją kupiłem i nie mam pojęcia jaki olej (pół czy syntetyk) i ile. A moje drugie pytanie to czy ktoś wie gdzie w Wawie można tanio wyrobić drugi kluczyk z immobilajzerem? dzięki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 jeśli nie był lany mineralny to polecam Valvoline max life 10w40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Co do rodzaju oleju to cięzko powiedzieć czym był zalany.Nawet jeżeli powiedział Ci poprzedni właściciel to lepiej być nie ufnym.Co do kluczyka to koszt oscyluje w granicy 120zł i zapewne nie ma tutaj nic wspólnego miejscowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.