Andrzej330 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie mam na myśli szytych na miarę. Trochę duży wydatek. Może ktoś praktykował z pokrowcami z innych marek czy modeli i pasują do naszych Serenek. Do siedzeń nieobrotowych i bez podłokietników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Właśnie, i wyglądało ja pół ... upy za krzaka. Dlatego nie chcę koszulek. Muszę poszukać pokrowców, bo dzieciaki strasznie brudzą a mam dość częstego czyszczenia. Słyszałem, że od poloneza da się założyć. :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Na środkowy rząd wystarczałby pokrowiec na siedzenie i oparcie na całości. Jak w poldku właśnie. I tak nie składam, bo foteliki są cały czas. Najgorzej na ostatni rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 u mnie w miscie szyja ;P do mazdy na 2 przednie zaplacilismy cos kolo 50 zl ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAnti Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Słyszałem, że od poloneza da się założyć. :< Tylna kanapa w polonezie caro/atu/plus jest rozkładana w proporcji 1/3 i 2/3. Musiałbyś kupić do starszych typów polonezów (kanapa w całości) tzn gdzieś do 1991 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wiem, nie pisałem że od caro/atu/plus, tylko jeden pokrowiec na siedzenie i jeden na oparcie na całości. u mnie w miscie szyja ;P do mazdy na 2 przednie zaplacilismy cos kolo 50 zl ;> Ostatnio spóźniłem się, bo na Allegro poszły do poldka nawet wraz z pokrowcem na tylną półkę i nawet osłoną nadkoli kół za niedużą kasę; tutaj: http://www.allegro.pl/item264580705_pokrow...my_jakbet_.html Ale to nic, będę szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emil10 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Kiedys próbowałem zakłądac od innnych modeli i nic z tego. Albo nie pasuje albo rozpruty. Moge jedynie ac dobry namiar na sklep www.pokrowce.fryda.com.pl kupowałem włąsnie tam pokrowce które pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miklas20 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja takze uwazam ze pokrowce przydaja siw w samochodzie i warto je miec. A jak ceny w tym sklepie fryda.com??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emil10 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Ceny bardzo przyzwoite. Kumpel kupowal z mojego polecenia na frydzie i pokrowce sprawuja sie wysmieniecie. Nie zsuwają sie ani nie zcieraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kubex Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) ja zdjąłem pokrowiec z fotela dokładnie z siedziska kupiłem nowy materiał(do tapicerek samochodowych ) z firmy nowatex ok 3m2 za jakieś 20zł i wzorując się na oryginale uszyłem nowy pasuje idealnie:) Edytowane 19 Listopada 2009 przez kubex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi