Gość sinaut Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam problem z automatycznym zamykaniem drzwi poprzez alarm Chelenger NT. Od pewnego czasu autonatyczne ryglowanie dzwi po przekręceniu stacyjki nie działa. Czy ktoś wie jak wyregulować to "cudo"? I jaki powinien być stan diodek na modułach (2 szt)zamontowanych obok centrali pod kokpitem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek72 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 musisz ściągnąć kody do alarmu i ustawić. możesz to zrobić samodzielnie. po prostu ta funkcja prawdopodobnie ci się wyłączyła. daj maila to wyślę ci instrukcję do mojego alarmu i może ustawia się podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mind Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Na www.elektroda.pl chyba był schemat i manual do tego alarmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sinaut Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Na www.elektroda.pl znalazłem tylko instrukcję obsługil bez schematu podłączeń, wktórej poza wzmianką, że automatyczne ruglowanie drzwi jest programowalne ani słowem nie wspominają jak to zrobić. Jeżeli ktoś wie jak to zrobić proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.