Gość thomasz Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Poszukuje srebrnej navarry w okolicach katowic. Moze byc z paka lub bez.Ewentualnych uzytkownikow prosze o kontakt na mail tom7878@wp.pl Wtedy wyjasnie dokladnie o co chodzi. Nie ma sie czego obawiac poniewaz jestem wlscicielem takiego samochodu natomiast chcialem zrobic fotki do katalogu poniewaz moje auto sluzy mi do celow reklamowych (moze byc brudny bedzie bardziej oryginalny folder).Chetnie sie odwdziecze i z gory wielkie dzieki.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 heheh brzmi jakbys szukal leszcza na czesci do srebrnej nawary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomasz Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 a myslisz ze czesci do srebrnej navarry sa inne niz do czarnej czy innego koloru?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loso Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 część jest inna (ta lakierowna)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomasz Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 mnie zalezy tylko i wylacznie na calym samochodzie bez zadnych z czesciami kombinacji zapewniam was!!!!Tylko zalezy mi na kolorze srebrnym.Koniec filozofii:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.