Gość waldek72 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 w trakcie jazdy, słyszalne oczywiście przy niskiej prędkości jest lekkie popiskiwanie wydobywające się jakby z łożysk, przegubów. czy ktoś spotkał się z tym? podejrzewam albo któreś łożysko albo tłoczki klocków hamulcowych które nie odpuszczają jak nalezy i klocko ocierają się bardziej niż powinny o tarcze. Spotkał ktoś może coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iskierka Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja myślałem tak samo . Co się okazało to bylypaski do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek72 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 które paski? bo klinowy od alternatora na zimnym silniku potrafi pisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 może klocki ocierają o tarcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 tłoczki klocków hamulcowych które nie odpuszczają jak nalezy i klocko ocierają się bardziej niż powinny o tarcze. Spotkał ktoś może coś takiego? Tak, też to mialem. Przejrzeć trzeba wszystkie cztery koła plus chamulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldek72 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 dziś byłem u majstrów. przednie klocki ocierały o tarcze i ewidentnie gorzej odchodziły po hamowaniu. po przesmarowaniu koła przednie poruszają się bardziej luxno. więc chyba to będzie to. pozdr. i dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.