Gość bobek Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 niedawno kupiłem radio dalco cd-7511 i gdy wrzuce płytke to najpierw troche pyka potem wyswietla się błąd error-01 co to oże byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 nie ten dział lecz Ci odpowiem iż te 300 złotych wydane na to ''radio ''to strata keszu!! w każdym domostwie znajduje sie śmietnik ,więc weż to swoje ''radio'' i ruchem zamaszystym umieść je tam,następnie poczytaj troszke o'' car audio'' i kup sobie radio prawdziwe.A jak Cie nie stać to sobie weż przez żagiel lub inny system ratalny,pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neostar Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 może spróbować wyczyścić optykę lasera jeżeli nie pomoże to śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 bobek, Mozesz sprobowac rowniez podkrecic nieco moc lasera. Jezeli jednak to nie pomoze, to przykro mi. Wymiana jest nieoplacalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_nx Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 po jakim czasie to sie stało? Ja tak mialem w Panasonicu w N15 ale to ze wzgledu na wiek radyjka... BTW slyszalem troche dobrych slow od uzytkownikow dalco... padnie CI laser? i tak masz wyjscie USB hehe Takze to taniocha, kijowej jakosci ale za to ma mnostwo opcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.