Gość sebol161 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam mam takie do was pytanko jak sprawdzic czy mam olej w skrzyni biegów bo posiadam micre k10 w automacie z góry wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam mam takie do was pytanko jak sprawdzic czy mam olej w skrzyni biegów bo posiadam micre k10 w automacie z góry wielkie dzieki Powinien byc bagnet do oleju. W skrzyni automatycznej olej sprawdza sie na odpalonym silniku w pozycji P (na goracym) - niektore maja podzialke dla zimnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebol161 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 ale gdzie ona sie znajduje bo w tym jest u mnie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 sebol161, ja osobiście posiadam manuala ,ale wg.instrukcji to znajduje się w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 O ile sie orientuje bedzie to gdzies w rogu przy akumulatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.