Gość uciu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Witam zalozylem w aucie halogenki (udalo mi sie znalezc oryginaly:-)) ale zaskakuje mnie to, że kabel z wtyczką mam tylko po 1 stronie auta (od strony pasażera)!!! Przeszukałem całą komore silnika, całą stronę od kierowcy i wtyczki brak. Czy to normalne??? Wtyczka była spięta taśmą w okolicy reflektora. Czy ew mógłby ktoś, kto ma mikre 98-00 zobaczyć u siebie??? Wtyczka była spięta taśmą w okolicy reflektora. Czy mogę założyć rozgałęźnik i poprowadzić instalację na 2 stronę??? - nie spalą się kable??? Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Czy mogę założyć rozgałęźnik i poprowadzić instalację na 2 stronę??? - nie spalą się kable??? niestety nie mam z tego roku micry i robiłem od nowa sam instalacje, ale poprostu weź z tej jednej wiązki + i daj do drugiego halogenu od strony kierowcy, a minus sobie juz znajdziesz inny na ramie. Nic nie spali się, ale poczekaj, może ktoś napisze co ma tą micre z tego roku. Ale jak nie dostaniesz odpowiedzi to spokojnie możesz rozgałęzić ten plus z jednej wiązki na 2 halogeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uciu Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam halogenki podłączone:-) Działają pięknie. Mam tylko pytanie do posiadaczy tego "luksusu" - czy na desce jest jakaś lampka informaująca o ich zaświeceniu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.