Gość Wodzu101 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Witam!! Jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana SUNNY 1.6 12V B12 Coupe w wersji ze wspomaganiem kierownicy, elektrycznymi lusterkami oraz elektrycznymi szybami. Moja siostra posiada takiego samego Nissanka tylko uboższą wersje czyli bez wspomagania kierownicy bez elektrycznych szyb i elektrycznych lusterek.Co trzeba było by dołożyć bądź wymienić w samochodzie siostry by miała wspomaganie kierownicy i ewentualnie jaki mógłby być koszt takiej operacji i czy wogóle jakiś mechanik podjąłby się takiej roboty?? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fikolek Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 koszt raczej wysoki jeżeli nie będziesz tego robił sam plus koszta zakupu części czyli pompa wspomagania ,olej, zbiornik , no i przekładnia nie wspomne o przewodach,nowa przekładnia chyba ze 600pln pompa ze 300pln w sumie sie to nie opłaca chyba ze gdzieś wyrwiesz za darmoche częścina szrocie no to można by pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wuuf Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 koszt takiej operacji to z częściami ponad 1000 zł ( u średniego mechanika, dobry policzy sobie o wiele więcej ) nieopłacalne, chyba że bardzo związana jest Twoja siostra z samochodem ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodzu101 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Z tego co widze to czesci dosyc drogo wychodza.Mnie tam zbytnio na wspomaganiu nie zalezy bo jezdzi mi sie rownie dobrze i bez wspomagania.Ile moglo by kosztowac zamiana gdybym chcial zamienic czesci pomiedzy samochodami by siostra miala wspomaganie a ja nie(zamiana samochodów nie wchodzi w gre hihi). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vad_marv Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 hmm no o ty! wybebeszyc swoje slonce no badz ze powarzny to profanacja .juz lepiej zostaw tak jak jest.he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodzu101 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Siostra juz znalazła rozwiązanie, po nowym roku bedzie sprzedawać słoneczko i kupi cos co miała kiedyś czyli poczciwą micre :-) wiec nie bylo tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 może sie myle, ale pierwsze słysze żeby B12 Coupe nie miało wspomagania. Ja seryjnie też nie miałem nic poza wspomaganiem. Teraz mam dużo "bajerów" brakuje tylko elektrycznych lusterek ale i to da sie załatwić :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodzu101 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 no a jednak prawda, wszystko ma manualne lusterka , szyby i nie ma wspomagania ale za to ma szyber dach a ja nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pers Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 no też mam szyber ale cieknie i do wymiany na wiosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.