Gość anty3 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam Wszystkich !!! Mam jak to powiedzieć delikatny problem z identyfikacją mojego silnika. Sprowadziłem Primerkę z Niemiec . Jest to model z 1990 r z silnikiem 2.0 o następującym numerze SR20006873Q.. Czy jest to wielopunktowy wtrysk (wątpię) czy jednopunkt, a może gażnik . Dodam, że filtr powietrza umieszczony jest nad silnikiem za nie z boku. Proszę o podpowiedż. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kolter Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Na 99,9% masz jednopunkt 115KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anty3 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 BArdzo Dziękuję za info.. Co ja bym bez was zrobił. Kupa domorosłych meczaników nie mogła mi na to pytanie odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 jest to SR20Di, jednopunkt o mocy 115koni z katem a 121 bez tego paskudztwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DIAPER Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam Wszystkich !!! Mam jak to powiedzieć delikatny problem z identyfikacją mojego silnika. Sprowadziłem Primerkę z Niemiec . Jest to model z 1990 r z silnikiem 2.0 o następującym numerze SR20006873Q.. Czy jest to wielopunktowy wtrysk (wątpię) czy jednopunkt, a może gażnik . Dodam, że filtr powietrza umieszczony jest nad silnikiem za nie z boku. Proszę o podpowiedż. Dzięki A jaki jest moj ?? Nr silnika SR20131542 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 jak masz puszke czarną nad kolektorem ssacym to jednopunkt a jak puszka z filtrem poweitrza znajduje się przy aku to wielopunkt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DIAPER Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Dzieki !!!! Kiedys sie ogarne hmmmm;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.