Gość rafi_77 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam Mam problem z micra k11. Zima , po dlugim 12 godzinnym postoju w garazu, gdy temp jest <0 lub w okolicach 0, po przekreceniu stacyjki auto odpala i natychmiast gasnie. Proboje nastpenie ponownie - czasem odpala i wszystko jest ok, a czasem sytuacja sie powtarza i tak do skutku. Jak juz odpali - to juz chodzi bez zarzutow. Usterka wystepuje tylko zima... Dodam że pojawila sie w okresie gdy wymienilem akumulator - czy moze to wplynac na pojawienie sie uszkodzenia ? Swiece sprawdzone i sa w porzadku, przewody rowniez. Dodam że kontrolki CheckEngine sie nie palą, Nissan Anti Theft deaktywuje sie poprawnie. Auto na benzyne. Co moze byc przyczyna usterki ? Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzychu_205 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 rzeczywiscie to problem inny niz moj. sory za rozpisanie sie z mojej strony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi_77 Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Samochod stoi w garazu - temp wynosila ok 4 stopnie - wiec raczej o zamarzajacej wodzie w zbiorniku paliwa nie moze byc mowy. :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robak Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 hmm ja miałem tak w cc700 kiedys, niewiem dokonca bo go sprzedałem ale powód był ze zalewało go paliwem podobno.... i sie dławił i gasł... cos tam z ssaniem..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Poprzedniej zimy też to miałeś, że twierdzisz że tylko zimą? . Ja obstawiam brudny filtr paliwa, chociaż powinieneś mieć wtedy również inne objawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.