Gość majo5 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 mam Almerę N16 z 2000 r. Podczas wymiany żarówki od świateł mijania chyba niepotrzebnie postępowałem zgodnie z instrukcją i najpierw odłączyłem minus akumulatora. W efekcie rozprogramował się alarm i światło się nie pali. Zastanawiam się czy nie zrobiłem jakiegoś zwarcia. Czy to może któryś z bezpieczników czy inna przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 ok odpowiem pytaniem na pytanie- po cholerke odłączałeś minus od akumulatora? bałeś się zwarcia??- jak wywalasz akumulator to właśnie najpierw odłączasz minus a potem plus.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majo5 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Po cholerkę to ktoś napisał w Instrukcji obsługi. Nie zmienia to faktu, że problem jest nadal aktualny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.