Gość Raflo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 to sa gazniki jakies 2 gardzielowe czy cus takiego i po ok 3 tys czuc takie szarpniecei i od tego momentu lepiej ciagnie bo sie ponoc ten drugi gardziel włącza i wtedy jedzie na dwa baty :kosci: a dwojka to niski bieg i wtedy najlepiej odczuwa sie tego kopa przynajmniej tak mi sie wydaje :585: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas3035 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Racja daje na dwie przepustnice, ale coby się nie zamulił to jest jeszcze tzw. pompka przyspieszenia. co jak wdepniesz w raz żeby się nie zmulił, oczywiście na odpowiednim biegu. Tak co wciśniecie pedału gazu, to przez niezależna dyszę leje się paliwo na przepustnice. Ja to wymieniałem bo miałem uszkodzony tłoczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi