Gość KamRut Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam, Muszę teraz zmienić akumulator. Wiem, że musi być około 74ah i 680 rozruchu. Zatanawiam się nad firmą kager, centra futura, 4max. Niewiem co wybrać. Zalezy mi tez na cenie i jakości. Za Kager zapłacę 310 złotych, za 4max zapłacę 340 złotych, a za centre future 75ah i 760 rozruchu zaplace 440 zł ( w najlepszym wypaku 390, bo za tyle znalazlem ). Niewiem który wybrać. Nie chcę mieć problemów z aku przynajmniej 3-4 lata. A co myślicie o firmach Sznajder, autopart i innych podobnych? Podpowiedzcie cos.... Opinii w necie jest duzo, na forum tez, ale ja dalej niewiem co kupic. Nie moge sie zdeecydowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zatanawiam się nad firmą kager, centra futura, 4max. Niewiem co wybrać. Zalezy mi tez na cenie i jakości. Za Kager zapłacę 310 złotych, za 4max zapłacę 340 złotych, a za centre future 75ah i 760 rozruchu zaplace 440 zł ( w najlepszym wypaku 390, bo za a tych 3 to tylko centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario632 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Centra futura! bardzo dobre akumulatory.5 lat na pewno wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KamRut Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 I taki zakupiłem, jestem zadowolony jak narazie. Zastanawiam się jeszcze czy nie posmarować czymś klem od aku? Jak myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jak najbardziej np. smarem lub wazelinką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.