Szalony Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witajcie.Przeglądając otomoto trafiłem na to: ciekawostka Dlaczego tak tanio? Ok, widać gołym okiem, że prawy przód miał jakąś przygodę - lampy jakoś tak krzywo osadzone. Ale poza tym? Przecież to niecała połowa ceny rynkowej! Może warto by było kupić to na części zapasowe? Co sądzicie? kolega don_martinez zalozyl temat i chcial sie dowiedziec czy warto kupic Maxime z ogloszenia na czesci !!!! Moja wypowiedz miala na celu mu uzmyslowic, iz lampy zamontowane w tym samochodzi nie beda pasowaly do jego wersji US, a co za tym idzie beda dla niego nieuzyteczne . Wiec nie rozumie czemu temat zostal zamkniety !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witajcie.Przeglądając otomoto trafiłem na to: ciekawostka Dlaczego tak tanio? Ok, widać gołym okiem, że prawy przód miał jakąś przygodę - lampy jakoś tak krzywo osadzone. Ale poza tym? Przecież to niecała połowa ceny rynkowej! Może warto by było kupić to na części zapasowe? Co sądzicie? kolega don_martinez zalozyl temat i chcial sie dowiedziec czy warto kupic Maxime z ogloszenia na czesci !!!! Moja wypowiedz miala na celu mu uzmyslowic, iz lampy zamontowane w tym samochodzi nie beda pasowaly do jego wersji US, a co za tym idzie beda dla niego nieuzyteczne . Wiec nie rozumie czemu temat zostal zamkniety !!! No od razu widac ze cos nie tak moze w ogole nie jedzi. LEMMUR: widziales kiedys zeby w maximach byl burdel? jest nas tak niewielu ze sobie pozwalamy na wiecej niz w innych dzialach (off-topujemy itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wiem, jakie obowiązują zasady na Forum; ratują nas one przed jeszcze większym chaosem informacyjnym, dlatego należy je szanować... Ale - Lemurze - Maksymalni to zdyscyplinowane (zazwyczaj :diabel: ) towarzystwo... Więc trochę litości W zaistniałej sytuacji jestem z Szalonym i z GRZECHem. Zamknięty, z pewnością, w dobrej wierze przez Ciebie temat właśnie w dziale Maxima mógłby się komuś przydać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jayo Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Widziałem ten samochód już kilka miesięcy temu na allegro (mam kategorie maximy w ulubionych ) to prawie dwa razy tyle kosztował. Widocznie zależy mu na sprzedaży i schodzi z ceny; np na początku października bylo 7160zl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psubrat Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 podejrzana sprawa, cena prowokacyjna, auto musi mieć jakiś ukryty feler psubrat Czarna Mambaxima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 No i dowiedziałem się u źródła... Chyba nie zaryzykuję nawet na części: skrzynia do remontu, wyjęta żarówka Check Engine :diabel: , amortyzatory do wymiany, klima nie działa, walony z przodu i pewnie mnóstwo innych rzeczy. Jutro dostanę szczegółowe zdjęcia, zobaczymy blachy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dosiateh Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 moja tez byla taniocha i teraz juz wiem dlaczego,po wpakowani u nia juz prawie tyle co kosztowala to mi sie juz nie oplaca sprzedawac wiec zyje nadzieją ze jak ją juz doprowadze do porządku to bedzie jezdzic;)tak samo mialem zarowke wyciagnieta zeby nie bylo widac ze sie check engine swieci a tak to bym mogl wczesniej zareagowac moze.heh ale bedzie gut;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.