Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Dlaczego tak tanio II

Szalony

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Przeglądając otomoto trafiłem na to: ciekawostka Dlaczego tak tanio? Ok, widać gołym okiem, że prawy przód miał jakąś przygodę - lampy jakoś tak krzywo osadzone. Ale poza tym? Przecież to niecała połowa ceny rynkowej! Może warto by było kupić to na części zapasowe? Co sądzicie?

kolega don_martinez zalozyl temat i chcial sie dowiedziec czy warto kupic Maxime z ogloszenia na czesci !!!!

Moja wypowiedz miala na celu mu uzmyslowic, iz lampy zamontowane w tym samochodzi nie beda pasowaly do jego wersji US, a co za tym idzie beda dla niego nieuzyteczne . Wiec nie rozumie czemu temat zostal zamkniety !!!

Witajcie.

Przeglądając otomoto trafiłem na to: ciekawostka Dlaczego tak tanio? Ok, widać gołym okiem, że prawy przód miał jakąś przygodę - lampy jakoś tak krzywo osadzone. Ale poza tym? Przecież to niecała połowa ceny rynkowej! Może warto by było kupić to na części zapasowe? Co sądzicie?

kolega don_martinez zalozyl temat i chcial sie dowiedziec czy warto kupic Maxime z ogloszenia na czesci !!!!

Moja wypowiedz miala na celu mu uzmyslowic, iz lampy zamontowane w tym samochodzi nie beda pasowaly do jego wersji US, a co za tym idzie beda dla niego nieuzyteczne . Wiec nie rozumie czemu temat zostal zamkniety !!!

No od razu widac ze cos nie tak :) moze w ogole nie jedzi.

LEMMUR: widziales kiedys zeby w maximach byl burdel? jest nas tak niewielu ze sobie pozwalamy na wiecej niz w innych dzialach (off-topujemy itp)

Wiem, jakie obowiązują zasady na Forum; ratują nas one przed jeszcze większym chaosem informacyjnym, dlatego należy je szanować...

Ale - Lemurze - Maksymalni to zdyscyplinowane (zazwyczaj :diabel: ) towarzystwo... Więc trochę litości :)

W zaistniałej sytuacji jestem z Szalonym i z GRZECHem. Zamknięty, z pewnością, w dobrej wierze przez Ciebie temat właśnie w dziale Maxima mógłby się komuś przydać...

Widziałem ten samochód już kilka miesięcy temu na allegro (mam kategorie maximy w ulubionych :D ) to prawie dwa razy tyle kosztował. Widocznie zależy mu na sprzedaży i schodzi z ceny; np na początku października bylo 7160zl.

Gość don_martinez

No i dowiedziałem się u źródła...

Chyba nie zaryzykuję nawet na części: skrzynia do remontu, wyjęta żarówka Check Engine :diabel: , amortyzatory do wymiany, klima nie działa, walony z przodu i pewnie mnóstwo innych rzeczy. Jutro dostanę szczegółowe zdjęcia, zobaczymy blachy...

• 1 rok później...

moja tez byla taniocha i teraz juz wiem dlaczego,po wpakowani u nia juz prawie tyle co kosztowala to mi sie juz nie oplaca sprzedawac wiec zyje nadzieją ze jak ją juz doprowadze do porządku to bedzie jezdzic;)tak samo mialem zarowke wyciagnieta zeby nie bylo widac ze sie check engine swieci a tak to bym mogl wczesniej zareagowac moze.heh ale bedzie gut;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...