Gość vqsoft1 Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Jaka jest minimalna grubosc tarczy hamulcowej w n16 1.5 l???? dzis sciagnolem kolo i zmierzylem mam 19,8mm rantu na tarczy niewidac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Według moich danych, które posiadam grubość tarczy przednich min. 20.0mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Według moich danych, które posiadam grubość tarczy przednich min. 20.0mm o to niezle. ale niewydaje mi sie aby bylo to mozliwe bo tak jak mowie zero rantu od gory i od dolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Według moich danych, które posiadam grubość tarczy przednich min. 20.0mm hmm kurcze wlasnie doapliem serwisowke i napisane jak byk min 20mm. to ile ma seryjna tarczka?? wiec wymiana sie szykuje moze ktos poleci jakies tarcze?? boje sie brembo bo juz dwóch kumpli zalozylo brembo i po paru km zaczely bic podczas hamowania. Co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 spytaj coobcia on jest dobrze poinformowany w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 hm kurcze klopot. pisalem do dystrybutora brembo na polske od ktorego zasze biore tarcze i napisal mi ze brembo niema w ofercie tarcz do almery. cos mi sie w to wierzyc nie chde! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.