Gość dziubek12 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam. Może ktoś z sanownych forumowiczów posiada opis bezpieczników do p11 -interesuje mnie głównie ten najwiekszy po środku pod klapą, opisany jako battery..coś tam. Mam brzydko zawatowany, więc wypadałoby załozyć coć właściwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jest to bezpiecznik 100 amperowy. Bynajmniej ja taki mam w swoim TD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziubek12 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Czy wymieniając poprostu wyjąć przepalony (u mnie drut!!) i włożyć odpowiedni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piektor Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czy wymieniając poprostu wyjąć przepalony (u mnie drut!!) i włożyć odpowiedni? hehe wypadałoby, co :?: Ale przy okazji też warto sprawdzić dlaczego jest tam drut. Są dwie odpowiedzi: albo coś z elektryką się waliło albo ktoś nie mógł dostać takiego bezpiecznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastiango Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam gdzie moge dostac orginalny bezpiecznik od podgrzewania swiec zarowych on jest 80A-mperowy od Primerki P11 20TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam Bezpiecznik taki to na szrocie dzwoniłem kiedyś do ASO to 100 zł chcieli za 80A. Na szrocie jednym dali mi za darmo, a na drugim za 10 zł dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastiango Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Witam Fajnie dzieki za szybka odpowiedz:) w sklepach ten zamiennik bardzo ciezko trafic nawet nie wiem czy jest dostepny, a masz moze do sprzedania taki bezpiecznik?u mnie bardzo ciezko go trafic i z tad to pytanie:) Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noar Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mam ale nie do sprzedania. Kiedyś byłem na szrocie i kupiłem komplet bezpieczników tych kwadratowych w razie co. Szukaj na allegro Primerek na części zadzwoń i zapytaj weź odrazu kilka to Ci podeślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ktoś na forum pisał że w JC są dostępne te duże bezpieczniki po chyba 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Ja kupiłem w JC bezpiecznik kwadratowy tylko ze 40A za 8.50 PLN w ASO - 80 PLN, nie wiem skad jestes ale mozesz zadzwonic do JC czy Inter Carsu (teraz sie połaczyli) maja siecz sprzedaży na cała Polske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastiango Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 W JC bylem to koles szukal z 10 minut i powiedzial ze nie ma takiego bezpiecznika u nich a jestem z okolic Slupska wszystko obskoczylem i nie bylo w zadnym sklepie, a w ASO to troszke za drogo dac kolo 100 za bezpiecznik. Jak mial by ktos do sprzedania taki bezpiecznik to z checia bym kupil, a puki co bede szukal na necie. Pozdrowinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Odświerzam temat bezpiecznika 100W. Czy udalo się komus namierzyć ten bezpiecznikw dobrej cenie? Ja namierzyłem całą podstawę z bezpiecznikami za ok. 50 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi