Gość zylomania Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Witam wszystkich forumowiczów. :one: :one: :one: Mam problem i zarazem wielką prośbę. Otóz potrzebuję jak powietrza schematu instalacji elktrycznej do PATROLA r 90 2,8d. Liczę na jakąś Pomoc. mail: zylomania@o2.pl POZDRAWIAM :mikolaj: [ Dodano: Pon 03 Gru, 2007 12:26 ] Widzę.Że nikt nie posiada owakiej. przykre ale prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Sprawdź na www.forum4x4.pl Tam powinni mieć - mekka Patrola Tak konkretniej to o jakiego patrola chodzi: GR Y60, czy K260 ?? Budą się różnią :diabel2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zylomania Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Sprawdź na www.forum4x4.pl Tam powinni mieć - mekka Patrola Tak konkretniej to o jakiego patrola chodzi: GR Y60, czy K260 ?? Budą się różnią :diabel2: dzięki wielkie slayer17. :one: :one: A już byłem załamany :diabel: Myślę, że mam co mi potrzebne. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayer17 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Po to w końcu jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam, Czy ktoś mógłby mi pomóc w odnalezieniu instrukcji schematu instalacji elektrycznej do Patrola K260 hiszpan? Zylomania jesli znalazłeś takową instrukcję to help. Pozdrawiam wszystkich Nissanowiczów :one: Greg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nyny Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Witam Pilnie potrzebuje schematu instalacji elektrycznej lub sterowania silnikiem i jezeli jest taki to schemat do imobilaizera Nats do Nissana Primery TD 2.0 97r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sledziozord Opublikowano 21 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Witam wszystkich mam prozbe potrzebował bym schematu instalacji ale do k160 pomożecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.