Przemeq Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Każdy z nas w stopniu mniejszym lub większym narzeka na obsługę w ASO Nissan - i nie chodzi tu tylko o nasze Navary. Poczytajcie ten link - a myślę że wiele się wyjaśni : http://www.samar.pl/index.html?__la=pl&...4&new=14873 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zadowoleni są ci z Mercedresa???? Mój kumpel ma warsztat blacharski. Powiedział mi, że jeśli chhodzi o zakup cześci w centrali Merca w Al. Jerozolimskich, to powinien tam u nich zamieszkać. Nie mam strasznych doswiadczeń z ASO różnych marek ale w sumie to większość prezentuje poziom żenująco niski. W biurach generalnych importerów tez w większości pracuje zbieranina przypadkowych ludzi, którym brak zielonego pojęcia o pracy, którą maja wykonywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red1 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 mam doswiadczenie z roznymi ASO bo to ja zawsze jezdze na przeglady samochodow w rodzinie i firmie i musze przyznac ze najbardziej przyjaznym dla klienta jest ASO Volvo!! tam pracuja sami profesjonalisci ktorzy potrafia podejsc do klienta jak do znajomego i pomagaja we wszystkim, nie to co nissan w ktorym na wszystkich patrza z gory i kazdy dociekliwy to wrog. Licze ze kiedys sie standarty podniosa. Co do mercow to znam przypadek gdzie po miesiacu wymieniali klape bagaznika bo sie rdza pojawila;P Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blackmonster Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 świńskie ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ja się nie dziwię opiniom dealerów Nissana, już jak kupowałem w zeszłym roku to między wierszami pewnie rzeczy można było usłyszeć, zaraz potem czystka wśród partnerów... nic dobrego, choć może akurat parę najgorszych serwisów ubili. Jak nie ma zdrowego partnerstwa i zasad pomiędzy importerem i dealerami, to zawsze będzie problem a oberwią klienci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbert_duczmal Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 najgorszy serwis nissana mieści się w kaliszu a i sama góra ma wszystko w d... zapraszam do poczytania tematu w jaki sposób traktuje się klienta jakby nie było niebyle jakiego mam kilka nissanów które z rangi firmy serwisuję czyli utrzymuję tą bandę http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=36181 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.