Gość Łukasz87 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Czy do nissana sunny z 1992 roku 2-drzwiowego pasuje przedni mechanizm opuszczania szyb z nissana sunny N14 5-drzwiowego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mechanizm opuszczania szyb jest ten sam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Czy do nissana sunny z 1992 roku 2-drzwiowego pasuje przedni mechanizm opuszczania szyb z nissana sunny N14 5-drzwiowego?? Mechanizm opuszczania szyb jest ten sam... Wydaje mi się, że różnią się długością prowadnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Sam mechanizm jest identyczny, natomiast faktycznie prowadnice boczne są inne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz87 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Dzięki, a czy od innego nissana będą posowały?? albo od jakiego kolwiek innego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniels Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A kiedyś pytałem o to samo to mi powiedzieli ,że NA PEWNO nie pasuje:P dlatego nie założyłem Jeśli ktoś może na 100% potwierdzić ,ze pasują to bardzo proszę ew. czy pasują od 100nx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A ja mam inne pytanie. Czy da się założyć sam siłownik do prowadnicy manualnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.