Gość Piotr676 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam, Odkleiła mi się szyba z ramek dolnych w lewych przednich drzwiach. Zastanawiam się czym ją wkleić do tych plastikowych ramek . Macie jakieś doświadczenie w tym temacie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 mi sie kiedys odkleila ... jak masz szybe to na dole na srodku jest taki plastik... i to przykleilem klejem do szyb i jest git... jezdze 1,5roku i nic sie nie odkleja narazie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaher Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 równie skuteczny będzie silikon, tylko daj mu zastygnąć - proste i tanie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 klej do szyb kupilem chyba za 20zł wiec nie jest to chyba wygorowana cena a napewno lepiej złapie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr676 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kupię ten klej do szyb,będzie chyba pewniejszy.Pojawił się większy problem prowadnik szyby ma urwane te plastikowe "pazurki".W serwisie dostępne są tylko kompletne mechanizmy za jedyne 960zł!!!!!!Paranoja,trzeba będzie kombinować jak naprawić stary. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bordogi Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 zobacz moze to ta część http://www.allegro.pl/item277505239_nissan...sniki_szyb.html :027: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość otton Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Mi to samo się stało szybka złapała trochę wody i to tak skutecznie że przymarzła i jak próbowałem otworzyć szybę to mechanizm zjechał ale ona została na swoim miejscu. Dziś właśnie będę rozbierał drzwi tylko się zastanawiam jaki klej to musi być do szyb i ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THOMAS_PL Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 zobacz moze to ta część http://www.allegro.pl/ite...sniki_szyb.html - kupowałem u tego goscia na allegro podnośnik działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.