Gość damiauo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 witam mam dwa pytania do gazownikow 1 jaki czas wtrysku powinien byc na wolnych obrotach na gazie ?? (obecnie mam 3,4ms) (pb 1,9) 2 jaki rozmiar powinnny miec dysze wtryskowe ?? (obecnie 2.0) czy 2,5 byly by o ? auto jest odczowalnie wolniejsze na lpg w porownaniu do pb bylo mapowane itd itd niestety nic sie nie poprawia sytuacja dodam ze swiece filtry itd wszystko jest swieze 1.6 90ps motor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 hej, mam pytanie w jaki sposob zmierzylem czasy? moja almerka duzo pali.... po miescie ok 12 lpg a po trasie do 120 ok 9 gazu i nie udalo mi sie nizej zejsc... szukam przyczyny.... na pb ok 10 po miescie a trasa ok 7..... pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 czas wtrysku zależy od ciśnienia gazu jakie masz na listwie, nie jest sztywno określony. Jak większe ciśnienie gazu to krótsze czasy wtrysku, bo w tym samym czasie masz podaną większą dawkę, co do dysz to zdaje się że powinny do twojego silnika mieć 2,1 do 2.3 , ale głowy za to nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiauo Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 bullit dzieki za pomoc ktos jeszcze moze sie wypowie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teges Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam.Napisz jaką instalację sekwencyjną masz założoną w aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damiauo Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 protector zolte velteki tomassetto parownik [ Dodano: Pon 10 Gru, 2007 15:19 ] ktos pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.