Gość Robercik Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam.Jestem szczęśliwym posiadaczem k 11 z 94 roku 1,0 i mam pytanie,czy moje auto posiada filtr kabinowy?Wiem,odeślecie mnie do wyszukiwarki,bylem i konkretnej odpowiedzi nie znalazłem.Wystarczy tak lub nie.Szerokosci i przyczepnosci zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brachu_ Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kazde auto, ktore w swoim wyposazeniu mialo dostepna klime, umozliwia zamontowanie filtra kabinowego (przeciwpyłkowego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asterix Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 mój Żuberek nie ma :sylwester: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 k 11 z 94 roku 1,0 i mam pytanie,czy moje auto posiada filtr kabinowy? Nie posiada. Dopiero od liftingu K11 miały, chyba maj 1997. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Albo nawet później, z tym, że te z klimą nie miały . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 wogóle cyrki w nismo z tymi filtrami, ja mam klime i nie mam a starsze bez klimy mają to był idiotyczny pomysł bo trzeba samemu czyścić parownik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Kazde auto, ktore w swoim wyposazeniu mialo dostepna klime, umozliwia zamontowanie filtra kabinowego (przeciwpyłkowego) Dopiero po litingu mozna bylo zamontowac filtr, za wyjatkiem samochodow z klimatyzacja. Wynika to z faktu, ze elementy klimatyzacji zabieraja miejsce gdzie w wersji bez klimy jest filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 A u mnie czy z klimą czy bez nie było. Nie posiada. Dopiero od liftingu K11 miały, chyba maj 1997. Od lutego 1998 z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipfm Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 A u mnie czy z klimą czy bez nie było.Nie posiada. Dopiero od liftingu K11 miały, chyba maj 1997. Od lutego 1998 z tego co pamiętam. Wydaje mi sie ze zmiany liftingowe objely rok modelowy 98 czyli produkcja mniej wiecej od polowy 97. Nic sobie uciac nie dam, moj micrus mial pierwsza rejestracje jakos w styczniu 98 wiec jest wysoce prawdopodobne ze urodzil sie jeszcze w 97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.