lukeswirus Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam. W mojej Micrze strasznie rzęzi rolka alternatora, a zatem mam pytanie do was czy możną wymienic samą rolkę czy trzeba wymieni cały alternator?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Na pewno się da wymienić samą rolkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusek Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 masz na mysli ze wyje Ci alternator??tak sobie mysle ze to chyba wyja te łozyska,ale zeby je wymienic to chyba juz grubsza robota.dowiedz sie czy nie bardziej sie opłaca oddac alternator i wymienic go na jakis po regeneracji.moze to bedzie tansze i korzystniejsze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie, nie opłaca sie łożyska kosztują jakieś 30-50zł a regeneracja w zakałdzie 150 więc co jest opłacalne bardziej?? posłuchaj co rzęzi czy rolka napinająca czy alternator - tam mogą rzęźić szczotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 rzęzi coś w alternatorze. Nie wiem dokładnie co. [ Dodano: Pon 10 Gru, 2007 14:12 ] Ps. Jak sie wymienia łożysko alternatora i gdzie można je ewentualnie kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 1. trzeba go wykręcić - przed tym odłącz aku 2. trzeba go rozkręcić - poszukaj w necie instrukcji - są podobne w osobówkach 3. Lożyska kupisz w sklepie z łożyskami, weź stare na wzór ważne żeby nie rąbać młotkiem po elementach bo zdeformujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 mały odkop moze ... potrzebny mi symbol dolnej rolki tej od paska wielorowkowego [6rowkowy] szukam jakiegos zamiennika bo za oryginalny chcą za dużo siana ... [ok 300] :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 18 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ja takiego nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.