Gość YatzeK Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam Czy chłodnica z B11 1,6B będzie pasowała do 1,7D? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Niestety nie będzie - ta do CD17 jest dużo większa, więc od benzyny nie będzie wyrabiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vad_marv Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 czesc! mikey_one ma racje tei od "D" niezastapisz benzyna/nowa chłodnica kosztuje jakies 300-330 zł i warto dac niz wsadzac jakas uzywke ja do seego sunny kupiłem i jest ok niepamietam linku do strony gdzie ja znalazlem ale maja wszystkie rodzaje.jak bedziesz zainteresowany lub ktos inny podam numer tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.