Gość miszcz69 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 czy ktos z was mial do czynienia z takim 'urzadzeniem'? jaka jest jakosc dzwieku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kipol Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Witam mialem z czyms takim doczynienia i powiem ze jak tylko posluchac muzy to oki ale jak chcesz miec jakosc to napewno nie z tego. w tle slychac jak pracuje kaseta a to nie jest zbyt ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Jesli planujesz zakup przenosnego mp3 + kaseta, to lepiej juz kupic nadajnik FM, ktory wtykasz do zapalniczki i lepsza jakosc dzwieku jest. A najlepiej jesli nie masz jeszcze MP3 to zainwestowac w radio markowe, bo teraz naprawde nie duzo kosztuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hipis Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 u mnie grało, ale w tle cały czas było słychać buczenie. Fakt, że jest praktycznie najtańsze rozwiązanie podłączenia czegoś zewnętrznego do kaseciaka, ale buczenie było irytujące na dłuższy czas. Ja obecnie zadowalam się słuchaniem stacji radiowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszcz69 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Jesli planujesz zakup przenosnego mp3 + kaseta, to lepiej juz kupic nadajnik FM mam poczciwego kaseciaka ktorego nie chce sie pozbywac i zmieniac na cos lepszego (2 razy pod blokiem juz mi leciala szyba w aucie), mam tez mp3jke wiec kombinuje co by tu zrobic zeby tanim kosztem i zeby dobrze to dzialalo. z tego co jednak widze chyba trzeba bedzie zainwestowac w transmiter bo 'buczenia' nie zniese! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutek Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Najgorsze w tym urządzeniu jest to, że cały czas kręci się rolka napędzająca w decku i chroboli po adapterze. Cd jakości dzwięku to się nie wypowiem bo korzystam z niego Landroverze a tam poziom hałasu jest wystarczający żeby zapomnieć o jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 mam poczciwego kaseciaka ktorego nie chce sie pozbywac i zmieniac na cos lepszego jak rozumiem żadnego wejście nie masz w kaseciaku, żadnej kostki do zmieniarki czy cos w tym stylu?Jeśli nie to właśnie ta kaseta" jest najtańsze rozwiązanie. Czy dobre nie wiem nie używan - mam w radyjku wejście do zmieniarki i z niego korzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aganoreg Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 mam adapter kasetowy kupiony za 10 zł z allegro + mp3 i jakość dźwięku jest całkiem dobra (może nie znam się na tym, ale żadnego buczenia, sprzęgania itp nie ma) Dla mnie najtańsze i bardzo dobre rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PecoS Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Siema. Ja mam takowy adapter i narazie z niego korzystam. Jeśli chodzi o jakość to aż tak źle nie jest umiarkowanie bym powiedział ale wiadomo rewelacji nie ma i nie będzie, pod tym seryjnym radyjkiem. Trzeba sie pomęczyć przez jakiś czas i kupić radio na płyty i tyle Tak jak powiedział "Kipol jeśli tylko posłuchać muzy to ok" Pozdrawiam PecoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bruneros Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 mam kasetke - jakos taka se ale w porownaniu do transmietra fm ponoc calkiem ok - wady - slychac prace mechanizmu - obcina pasmo z 44 do ~20 hz i to slychac niestety siada dynamika nagrania - ale taka juz specyfgika nagrania kasetowego i mozliwosci przenoszenia glowicy magnetofonowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 z transmiterami jest jeszcze gorzej, kicha jakich malo temat walkowany na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes113 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Moim zdaniem kasetka z kabelkiem jest najtańszym rozwiązaniem, co wcale nie oznacza najgorszym. Moim zdaniem sprawdza się całkiem nieźle. Myślę, że do normalnego słuchania w zupełności wystarczy... no i kosztuję raptem ok. 10 zł razem z wysyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Lepiej kupic jakis wzmacniacz, podlaczyc do niego glosniki i za pomoca przewodu jack-cinch podłączyć player. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi