ogr Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam wszystkich sory za lamerskie pytanie , ale do rzeczy. Czasami po przekręceniu kluczyka słychać taki "świst-gwizd" dopiero za kolejnym razem a czasami 3cim zakręca rozrusznik. czy to bendiks?czy może coś innego? Proszę o radę dzięki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 tak, to pewnie bendix pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitram Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 to pewnie bendix nawet napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smigiel Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 No najprawdopodobniej bendix a na 100 % coś z rozrusznikiem. Lepiej to zbadać i naprawić, zanim auto przestanie odpalać całkiem. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 zrobione - bendix. apropos, ile bendix może kosztować bo byłem lekko zszokowany jak sięgałem do portfela :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tombolot Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 apropos' date=' ile bendix może kosztować bo byłem lekko zszokowany jak sięgałem do portfela :/[/quote'] Kolega kupował w ubiegłym tygodniu do primerki, zapłacił niecałe 80zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogr Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 ech.. zabuliłem 120. dybym miał garaż i kanał :/ jak sprawdzić jaki to rozrusznik ( marka , model, numer ) bez kanału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rozauto Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 chcesz wiedzieć jaki idzie rozrusznik czy alternator do twojego autka to podaj na gg markę autka model pojemność silnika rok produkcji a jak masz to oznaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.