Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Ściągaczka do wody

Gość jarkk
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie nawet jak wydasz te 2 złote a nie nie nada na lakier to na bank znajdzie zastosowanie w gospodarstwie domowym!

No ta kolejność postępowania jest do zaakceptowania ;)

ale najlepsze i tak jest irchax2

irchax2 - znaczy 2 irchy ? czy za dużo Ci się nawciskało klawiszy? :D czy to jakaś nazwa ? :D;)

jakoś nie mogę trafić bo już 2 irchy w garażu leżą i fakt jedna tania, więc jasne że lipa, ale ta druga, nie pamiętam ile ale ze 2 zgrzewki browara by było :D i taka sama :<

Najlepiej po umyciu auta przejechac sie tak 200 i po klopocie cala woda sama splynie ;):P

Moje więcej niż 190 nie pójdzie :P , to mam mokrym jeździć ? :diabel:

Dobrze sciaga wode, choc czasami cos przeoczy.

oo :one:

Dobrze sciaga wode, choc czasami cos przeoczy.

Pewnie automatyka zawodzi :P Idz do jakiegos marketu real, tesco czy jakiegokolwiek innego i tam powinny byc takie za 5zl. Kup sobie taka wytestuj i jak sie sprawdzi to mozesz zainwestowac w ta z allegro.

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
Gość Bartek_1983

Zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego:

<a href="http://moto.allegro.pl/item276907994_silikonowa_sciagaczka_2_szt_w_komplecie_tanio_.html" target="_blank"><u>Allegro</u></a>

Czy ktoś używa takich wynalazków ? na myjkach ręcznych jak widzę tylko tym ściągają wodę

choć z drugiej strony jest taka alternatywa:

<a href="http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00076523" target="_blank"><u>Ikea</u></a>

Co radzicie i dlaczego ?

Trochę po terminie ale wtrącę swoje 3gr. Ja polecam irchę albo są w biedronce takie ściereczki do czyszczenia luster i gładkich powierzchni. Po jednej i drugiej efekt rewelka.