Gość jarkk Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Generalnie nawet jak wydasz te 2 złote a nie nie nada na lakier to na bank znajdzie zastosowanie w gospodarstwie domowym! No ta kolejność postępowania jest do zaakceptowania ale najlepsze i tak jest irchax2 irchax2 - znaczy 2 irchy ? czy za dużo Ci się nawciskało klawiszy? czy to jakaś nazwa ? jakoś nie mogę trafić bo już 2 irchy w garażu leżą i fakt jedna tania, więc jasne że lipa, ale ta druga, nie pamiętam ile ale ze 2 zgrzewki browara by było i taka sama :< Najlepiej po umyciu auta przejechac sie tak 200 i po klopocie cala woda sama splynie Moje więcej niż 190 nie pójdzie , to mam mokrym jeździć ? :diabel: Dobrze sciaga wode, choc czasami cos przeoczy. oo :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dobrze sciaga wode, choc czasami cos przeoczy. Pewnie automatyka zawodzi Idz do jakiegos marketu real, tesco czy jakiegokolwiek innego i tam powinny byc takie za 5zl. Kup sobie taka wytestuj i jak sie sprawdzi to mozesz zainwestowac w ta z allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Ps. Aga zaraz pewnie odpisze tak: Mimier..... dokladnie;) :fuckyou2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 jarkk, nie pomylily mi sie klawisze dwoma irchami naraz idzie znacznie szybciej sprawdzone w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 już kiedyś tam kupiłem tą z allegro. Każdemu szczerze polecam - wycieraczka sie nierówna :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek_1983 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego: <a href="http://moto.allegro.pl/item276907994_silikonowa_sciagaczka_2_szt_w_komplecie_tanio_.html" target="_blank"><u>Allegro</u></a> Czy ktoś używa takich wynalazków ? na myjkach ręcznych jak widzę tylko tym ściągają wodę choć z drugiej strony jest taka alternatywa: <a href="http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00076523" target="_blank"><u>Ikea</u></a> Co radzicie i dlaczego ? Trochę po terminie ale wtrącę swoje 3gr. Ja polecam irchę albo są w biedronce takie ściereczki do czyszczenia luster i gładkich powierzchni. Po jednej i drugiej efekt rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi