bodek_n14 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Może ktoś z Was, orientuje się czy wkład (szkło i plastikowa ramka) są takie same w Primerze P10 i Sunnym N14? dzięki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 różne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 A może od jakiegoś innego Nissana podejdą? Chodzi o sam wkład z ramka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 a masz jakiś problem z zakupem? http://allegro.pl/item283269170_szklo_lust..._n14_prawe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Tak, mam/miałem. W jednym lusterku mam połamaną ramkę i brak maty grzewczej. Drugie jest ok. Chciałem kupić wkład z ramką, podgrzewany, ewentualnie całe lusterko z podgrzewanym wkładem ale dostępność takich rarytasów do Sunny jest znikoma. Pozostanie mi pewnie kupno maty i zamontowanie jej. Wiem, że to najprostszy i najtańszy sposób ale jakoś zależało mi na oryginalnym rozwiązaniu. Teraz pytanie, jak wyjąć szkło z tej ramki i nie potłuc/połamać niczego? [ Dodano: Wto 18 Gru, 2007 17:14 ] podgrzać to w gorącej wodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.