Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

zderzak k11 co sadzicie?

elektryk1e
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie nie wiem czy go konczyc bo nie wiem jak to wyglada w oczach innych. czy nie za duzy ten wlot na srodku itp. i czym to wypelnic pozniej

kurcze na pierwszy rzut oka ten otwór wydaje się za duży, ale nie zrażaj się...zobaczymy jak to będzie wyglądało na aucie ;)

Pozdrawiam Cię ABT

na wzajem :diabel2:

Nie mów, że się na to złapałeś :zdziw: :027: :D

elektryk1e, otwor moze byc za duzy, ale, wrzuc zderzak na auto i dopiero w tedy prtryknij zdjecie, i zaloz albo zaznacz gdzie bedzie tablica rejestracyjna. to zmienia w ogole zderzak i bryle auta ;)

Nie mów, że się na to złapałeś :zdziw: :027: :D

nie pamiętam żebym to pisał :P :diabel2:

no w tym momencie juz jest po sprawie :027:

jak już zacząłeś to skończ, załóż i wtedy sie powinno oceniać :D :diabel2:

Ostatnio zmieniony przez ABT Dzisiaj 12:23, w całości zmieniany 1 raz

zrobilem mala przerobke w photoshopie. mozna lepiej zobaczyc jak to ma wygladac. i prosze sie nie czepiac wykonania. dopiero sie ucze photoshopa

ale maska ten wlot czy brewki? brewek raczej nie bede robil bo nie mam maski zastepczej zeby zalozyc na czas robienia

"naciagniecie maski" przyjemnie wyglada. nadaje charakteru, ale te wloty.. odpuscil bym sobie bo bedzie: "spiewa wies i tanczy". zderzak moze byc. choc otwor czolowy moglby byc mniejszy. ale ogolnie :one:

troche nierowno ale mniej wiecej widac jak to bedize wygladac.... tylko... w photoshopie to nie problem cos dodac/usunac tylko potem na zywo to zrobic :) jak naciagniesz maske na reflektory bedzie fajnie wygladac :)

zastanawia mnie tylko jak przymocujesz tablice .....

maska juz zostala zgwalcona takze nic na to nie poradze ;)

tablica bedzie w tym srodkowym wlocie na dole na tej 'belce' takze bedzie ona wypadac na srodku blachy

aa i dodam ze zderzak juz jest w polowie wyszpachlowany, pozostaje tylko wykonczyc no i polakierowac , a pozniej pomyslec nad jakas siateczka. widzialem na alledrogo. styl: 'kamei duzy' jak to nazwal sprzedawca. chyba takie cos podejdzie najlepiej