elektryk1e Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=36892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 w sumie to na razie niewiele widać co będzie dziura dość spora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 taki niedokonczony wyglada kiepsko .... ja bym pokombinowal i go skonczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no wlasnie nie wiem czy go konczyc bo nie wiem jak to wyglada w oczach innych. czy nie za duzy ten wlot na srodku itp. i czym to wypelnic pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 jak już zacząłeś to skończ, załóż i wtedy sie powinno oceniać :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 kurcze na pierwszy rzut oka ten otwór wydaje się za duży, ale nie zrażaj się...zobaczymy jak to będzie wyglądało na aucie Pozdrawiam Cię ABT na wzajem :diabel2: Nie mów, że się na to złapałeś :zdziw: :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 elektryk1e, otwor moze byc za duzy, ale, wrzuc zderzak na auto i dopiero w tedy prtryknij zdjecie, i zaloz albo zaznacz gdzie bedzie tablica rejestracyjna. to zmienia w ogole zderzak i bryle auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nie mów, że się na to złapałeś :zdziw: :027: nie pamiętam żebym to pisał :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Witek Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 http://www.nissanklub.pl/...pic.php?t=36892 Może być ja bym sie jednak nie podjął, bo nie wiedział bym jak to potem fajnie wykończyć.. :/ Ja pomaluje swoją k11 w paski i będzie jak tygrysek wyglądać :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Nie mów, że się na to złapałeś :zdziw: :027: nie pamiętam żebym to pisał :diabel2: no w tym momencie juz jest po sprawie :027: jak już zacząłeś to skończ, załóż i wtedy sie powinno oceniać :diabel2:Ostatnio zmieniony przez ABT Dzisiaj 12:23, w całości zmieniany 1 raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 zrobilem mala przerobke w photoshopie. mozna lepiej zobaczyc jak to ma wygladac. i prosze sie nie czepiac wykonania. dopiero sie ucze photoshopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 maska mi nie podchodzi. a ze zderzakiem wyglada jak by tam conajmniej 1.8 siedzialo :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ale maska ten wlot czy brewki? brewek raczej nie bede robil bo nie mam maski zastepczej zeby zalozyc na czas robienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 "naciagniecie maski" przyjemnie wyglada. nadaje charakteru, ale te wloty.. odpuscil bym sobie bo bedzie: "spiewa wies i tanczy". zderzak moze byc. choc otwor czolowy moglby byc mniejszy. ale ogolnie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 troche nierowno ale mniej wiecej widac jak to bedize wygladac.... tylko... w photoshopie to nie problem cos dodac/usunac tylko potem na zywo to zrobic jak naciagniesz maske na reflektory bedzie fajnie wygladac zastanawia mnie tylko jak przymocujesz tablice ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryk1e Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 maska juz zostala zgwalcona takze nic na to nie poradze tablica bedzie w tym srodkowym wlocie na dole na tej 'belce' takze bedzie ona wypadac na srodku blachy aa i dodam ze zderzak juz jest w polowie wyszpachlowany, pozostaje tylko wykonczyc no i polakierowac , a pozniej pomyslec nad jakas siateczka. widzialem na alledrogo. styl: 'kamei duzy' jak to nazwal sprzedawca. chyba takie cos podejdzie najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragomir Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zapowiada się ciekawy projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi