Pixel81 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Dzięki, jutro zobaczę jak wygląda sytuacja oraz poinformuję jak wyglądała sytuacja. Najgorsze jest to, gdy przeglądam aukcje ze zbiorniczkami do spryskiwaczy nigdzie nie widać tego czujnika, czyżby był on razem z pompką? Bo różnią się pompki, są mniejsze i większe. Być może przeglądałeś aukcje ze zbiorniczkiem spryskiwaczy do modelu bez xenonów - te ponoć nie mają czujnika poziomu płynu. A czujnik w tym zbiorniczku wygląda tak, jak na zdjęciu (na spodzie zbiornika, a na zdjęciu po prawej stronie). Pozdrawiam, Michał. Edytowane 2 Września 2016 przez Pixel81 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelo Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dzięki kolego, dostałem się do tego czujnika i tak jak mówiłeś wtyki były zaśniedziałe a wręcz osadziła się na nich taka dziwna lepka maź, przeczyściłem wszystko, wypompowałem płyn i wszystko działa jak należy komunikat wyświetla się na desce jak i na wyświetlaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel81 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witaj, Proszę bardzo. Cieszę się, że udało się Tobie rozwiązać problem. Pozdrawiam, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi