Gość DanszerK11 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam mam następujący problem znów spotkała mnie awaria sprzęgła 4 z kolei mianowicie zaczęło sie od tego ze tarcza sie rozleciała objawem tego nie wrzucenie biegu na zapalonym silniku na zgaszonym dało sie wrzucić i auto jechało odrazo po przekręceniu stacyjka mimo tego że pedał sprzęgła był cały czas wciśnięty u dołu brało i u góry teraz znów to samo nie pomaga wymiana sprzęgła dodam ze mechanik przy wymianie sprzęgła urwał śrubę co jest na kole zamachowym ale została ona wymieniona na inna z ŁFs na początku zrobiłem na jednej tarczy 1000 km a teraz na ostatniej 7000 dodam ze teraz nie do końca wciskałem pedał :zly: :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 Słyszałeś o interpunkcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majsterus Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 był własnie przypadek na forum podobny do twojego okazało sie że mechanik fachmann oczywiście nie inaczej źle skręcił silnik ze skrzynią pod kątem profesjonalizm w każdym calu sprawdź to u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 okazało sie że mechanik fachmann oczywiście nie inaczej źle skręcił silnik ze skrzynią pod kątem Możliwe, ze brak kołków centrujących między skrzynią a silnikiem. Same śruby na otworach mają luzy. Także skrzynia nie jest idealnie w osi z silnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.