Gość Camela Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Czy Maxima ma strefową klimatyzację? Wiem, że w niektorych modelach 2.0 jest manualna klima, w pozostałych jest automat, ale nie znalazłem informacji czy to klima strefowa. Interesują mnie modele od '96 do '99 oraz 2000-2003. Jak jest u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość don_martinez Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja mam A32 3,0 USA 1995 i mam manualną klimę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 W automatycznej A33 - strefowej klimy brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psubrat Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 U mnie w A 32 też klima z automatycznym sterowaniem ale tylko jedną strefą Trochę dziwne że w amerykańcu A32 (Don Martinez) jest manual... za to pewnie jest wzmocnione zawieszenie i większa ładowność :) pozdrawiam, psubrat Czarna Mambaxima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Trochę dziwne że w amerykańcu A32 (Don Martinez) jest manual... za to pewnie jest wzmocnione zawieszenie i większa ładowność :) no to słabo znasz amerykański rynek, oni są dość konseratywi, gdybyś sprzedawał Maximę w tej samej cenie z manulaną klimą i klimatronikiem, to byś się zdziwił ile manuli znalazło by wzięcie ze wzledu chociażby na domniemanie iż prostym "pokrętłem" łatwiej wogóle włączyć ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 W A 32 mam klimę z automatycznym sterowaniem, ale tylko jedna strefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof_24 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 A 32 usa - tylko automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.